Privacy Profiel

Retail Privacy

Retail Privacy Keurmerk
Profielgegevens

Bedrijfsnaam

Retail Privacy

Profieltype

Online webwinkel

Adres

Stieltjesstraat 40, 3071JX Rotterdam

Toon kaart

Website

www.retailprivacy.nl

KvK

71858156

Download profiel
Download pdf
Het Privacy Profiel is een centraal informatiepunt, waarin uitleg wordt gegeven over de verwerking van persoonsgegevens door een winkel.
Het biedt een overzicht van (juridische) rechten die van toepassing zijn voor betrokken personen en de mogelijkheid om contact op te nemen met de winkel, voor het indienen van vragen, klachten of verzoeken.
Alle handelingen die een organisatie kan uitvoeren met persoonsgegevens.
Bijvoorbeeld: Verzamelen, delen, gebruiken, verwijderen, verspreiden, analyseren.

Uw Privacyrechten

Rechten van inzage

Het recht om in te zien, welke persoonsgegevens er verwerkt worden.
Recht op rectificatie
Het recht om onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens te laten wijzigen of verwijderen.
Recht op vergetelheid
Het recht om persoonsgegevens te laten verwijderen.
Recht op beperking van verwerking
Het recht om de verwerking van persoonsgegevens te laten beperken.
Recht op bezwaar
Het recht om het gebruik van persoonsgegevens te laten stoppen.

Recht op dataportabiliteit

Het recht om persoonsgegevens op een gestructureerde en leesbare wijze te ontvangen.
Recht op menselijke tussenkomst
Het recht om niet te worden onderworpen aan geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens.
Recht op informatie
Het recht om geïnformeerd te worden, wanneer er persoonsgegevens worden verwerkt.
Recht op intrekken toestemming
Het recht om eerder gegeven toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens, alsnog in te trekken.

Privacy schema

Het privacy schema biedt een overzicht van persoonsgegevens die verwerkt worden door een winkel.
Selecteer het type persoonsgegevens voor meer informatie.

Voor- en achternaam

Adresgegevens, postcode, plaatsnaam, bedrijfsnaam

KvK nummer

E-mailadres, Telefoonnummer

IP-adres, Internetbrowser, Besturingssysteem

Gebruikersnaam & Wachtwoord

Rekeningnummer

Statistieken webpaginabezoek

Zoals o.a. bezochte pagina's en tijdsduur, herkomst (website) bezoekers, IP-adres (geanonimiseerd), type webbrowser, type apparaat, besturingssysteem, mobiel of desktop gebruik.

Contact

Heeft u een vraag, verzoek of klacht omtrent de verwerking van persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Zo komt u direct in contact met de aangewezen privacy contactpersoon.

Bent u het niet eens met de reactie of heeft u binnen 4 weken geen reactie ontvangen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactformulier