Privacy Profiel

Retail Privacy

Status
Geverifieerd
Retail Privacy Keurmerk
Profielgegevens

Bedrijfsnaam

Retail Privacy B.V.

Profieltype

Online webwinkel

Adres

Stieltjesstraat 40, 3071JX Rotterdam

Toon kaart

Website

www.retailprivacy.nl

KvK

71858156

Download profiel
Download pdf

Het Privacy Profiel is een centraal informatiepunt, waarin uitleg wordt gegeven over de verwerking van door Retail Privacy B.V.
Het biedt een overzicht van (juridische) rechten die van toepassing zijn voor betrokken personen en de mogelijkheid om contact op te nemen met de winkel, voor het indienen van vragen, klachten of verzoeken.

Alle handelingen die een organisatie kan uitvoeren met persoonsgegevens.
Bijvoorbeeld: Verzamelen, delen, gebruiken, verwijderen, verspreiden, analyseren.

Uw Privacyrechten

Rechten van inzage

Het recht om in te zien, welke persoonsgegevens er verwerkt worden.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.
Recht op rectificatie
Het recht om onjuiste en/of onvolledige persoonsgegevens te laten wijzigen of verwijderen.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.
Recht op vergetelheid
Het recht om persoonsgegevens te laten verwijderen.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.
Recht op beperking van verwerking
Het recht om de verwerking van persoonsgegevens te laten beperken.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.
Recht op bezwaar
Het recht om het gebruik van persoonsgegevens te laten stoppen.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.

Recht op dataportabiliteit

Het recht om persoonsgegevens op een gestructureerde en leesbare wijze te ontvangen.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.
Recht op intrekken toestemming
Het recht om eerder gegeven toestemming voor het gebruik van persoonsgegevens, alsnog in te trekken.
U kunt via het contactformulier een verzoek indienen.

Privacy schema

Het privacy schema biedt een overzicht van persoonsgegevens die verwerkt worden door een winkel.
Selecteer het type persoonsgegevens voor meer informatie.

Voor- en achternaam

Adresgegevens, postcode, plaatsnaam, bedrijfsnaam

KvK nummer

E-mailadres, Telefoonnummer

IP-adres, Internetbrowser, Besturingssysteem

Gebruikersnaam & Wachtwoord

Bankrekeningnummer (IBAN), Factuurnummer, Bedrijfsnaam

Statistieken webpaginabezoek

Cookies Meer informatie

Zoals o.a. bezochte pagina's en tijdsduur, herkomst (website) bezoekers, IP-adres (geanonimiseerd), type webbrowser, type apparaat, besturingssysteem, mobiel of desktop gebruik.

Coördinaten winkel- en bedrijfsadres

Contact

Heeft u een vraag, verzoek of klacht omtrent de verwerking van persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Zo komt u direct in contact met de aangewezen privacy contactpersoon van Retail Privacy B.V..

U heeft tevens het recht om een privacy klacht te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Let op! De AP zal de klacht alleen in behandeling nemen nadat u de klacht eerst bij de verwerkingsverantwoordelijke heeft ingediend en deze niet naar uw tevredenheid is afgehandeld.

Contactformulier